Terassilasitus - Tikkakoski, Jyväskylä, Keski-Suomi

Lasitetulla terassilla on helppo viihtyä

Lasiterassi on Suomen sääoloihin täydellinen ratkaisu – se houkuttelee auringon­paisteen luokseen ja suojaa sateelta sekä tuulelta. Kun terassi on lasitettu, terassikausi alkaa jo aikaisin keväällä ja jatkuu pitkälle syksyn pimeneviin iltoihin saakka.

Keski-Suomen Terassilasitus toteuttaa toiveitasi vastaavan toimivan ja kauniin terassi­lasituksen. Palveluumme kuuluu suunnittelu, toteutus mittatilaus­työnä sekä huoliteltu lopputulos. Saat mahdollisuuden vertailla vapaasti eri vaihtoehtoja, ja me pystymme kertomaan tarkemmin eri ratkaisu­malleista sekä antamaan ammattilaisen näkökulman.

Keski-Suomen Terassilasituksen suunnittelema ja toteuttama terassilasitus on toimiva ja sen rakenteet ovat vahvat ja kestävät. Laadukkaat terassiovemme ovat tukevia ja olemme saaneet palautetta niiden helppokäyttöisyydestä, sillä ne liukuvat kiskoillaan erittäin kevyesti.

Laadukas ja sopivan hintainen toteutus

Asiakkaat arvostavat palvelua ja me arvostamme tyyty­väisiä asiakkaita. Hyvä palvelu tarkoittaa meillä laadukkaan työn lisäksi mm. sopivaa hintaa.

Mietitkö terassin lasittamista? Kutsu meidät nyt ilmaiselle kartoituskäynnille! Paikan päällä mittaamme terassin, ja saat kustannusarvion toteutuksesta.

Hyvän suunnittelu­työn avulla pystymme tekemään työmaat alusta loppuun yhdellä kertaa valmiiksi! Toteutukset räätälöi­dään asiakkaalle mieleiseksi ja kohteeseen parhaiten sopiviksi. Päämääränämme on aina huoliteltu lopputulos ja sitä myöden tyyty­väinen asiakas.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Keski-Suomen Terassilasitus Rahoitus

Queen kaihtimet

QueenVisor ®Queen kaihdin kestää todella hyvin auringon paahdetta, pakkasta ja kosteutta. Kaihtimen voi myös kätevästi irrottaa kiinnikkeistään ja pestä vedellä! Kangasmallisto koostuu lukuisista kuoseista ja väreistä. Valittavanasi on läpinäkyvää, tiivistä tai jopa pimentävää kangasta.