Tyylikkäät ja tiiviit terassilasit – Tikkakoski, Jyväskylä, Keski-Suomi

Pyydä tarjous

Keski-Suomen Terassilasitus toteuttaa haluamasi näköiset toimivat ja kauniit terassilasit avaimet käteen -palveluna Tikkakoskesta käsin. Palveluumme kuuluu suunnittelu, toteutus mittatilaustyönä sekä huoliteltu lopputulos. Lasiterassi on Suomen sääoloihin täydellinen ratkaisu – se houkuttelee auringonpaisteen luokseen sekä suojaa sateelta ja tuulelta. 


Kun terassi on lasitettu, terassikausi voi alkaa jo aikaisin keväällä ja jatkua pitkälle syksyn pimeneviin iltoihin saakka. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous terassilasituksesta!

Laadukas toteutus mittatilaustyönä

Keski-Suomen Terassilasituksen suunnittelema ja toteuttama terassilasitus on toimiva ja kestävä ratkaisu terassin suojaksi. Lasi-ikkunoiden lisäksi asennamme laadukkaat terassiovet, jotka ovat erittäin helppokäyttöisiä, kestäviä ja laadukkaita. Tilaa meidät tarkastuskäynnille, niin suunnitellaan yhdessä taloosi sopiva terassikokonaisuus lasituksista oviin. Otamme tarvittavat mittaukset paikan päällä ja saat meiltä suoraan kilpailukykyisen tarjouksen. Asianmukaisen suunnittelutyön avulla toteutamme jokaisen projektin alusta loppuun. 


Ennen varsinaisen työn aloittamista tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua erilaisiin lasitusvaihtoehtoihin, joista pääset valitsemaan tarpeitasi vastaavan mallin. Tarvittaessa myös neuvomme sinua ammattilaisen vinkein. Päämääränämme on huoliteltu ja kestävä lopputulos sekä tyytyväinen asiakas.

Miksi terassilasitus on hyödyllinen?

  • Terassia voi hyödyntää monipuolisemmin ja kuukausia pidempään alkukeväästä pitkälle syksyyn.
  • Terassista muodostuu kodin viihtyisä lisätila – kuin olohuone pihamaisemalla.
  • Lasitetulla terassilla kesäillasta voi nauttia ilman hyttysiä ja muita häiritseviä hyönteisiä, syksyn sadetta voi tunnelmoida kastumatta, ja talvella terassilla voi käydä vilvoittelemassa saunan jälkeen.
  • Lasitus estää tehokkaasti veden, pölyn ja lumen pääsyn terassille.
  • Lasien eristys karsii myös lämmityskustannuksia.
  • Lasitettu terassi on helppo myös sisustaa kauniiksi kalusteiden, esineiden ja kukkien pysyessä sateelta ja tuulelta suojassa.
Tilaa terassilasitus

Queen-kaihtimet

Visor ®Queen -kaihdin kestää todella hyvin auringon paahdetta, pakkasta ja kosteutta. Kaihtimen voi myös kätevästi irrottaa kiinnikkeistään ja pestä vedellä! Kangasmallisto koostuu lukuisista kuoseista ja väreistä. Valittavanasi on läpinäkyvää, tiivistä tai jopa pimentävää kangasta.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.