Lasitettu parveke on monikäyttöisempi – tilaa parvekelasit Jyväskylän seudulla

Pyydä tarjous

Keski-Suomen Terassilasitus toteuttaa parvekelasien asennukset ammattitaitoisesti yli 15 vuoden kokemuksella. Käyttämällämme kotimaisella tuotteella on markkinoiden pitkäaikaisin takuu. Patentoidun ominaisuuden ansiosta parvekelasituksemme on huoltovapaa ja erityisen vedenpitävä ratkaisu. 


Oletko sinä tai onko taloyhtiösi harkitsemassa kerrostalon parvekkeiden lasitusta? Ovatko vanhat lasit rikkoutuneet tai kuluneet epämiellyttävän näköisiksi? On aika lasittaa parveke uudestaan. Ota yhteyttä lasitusalan asiantuntijaan ja tilaa meiltä taloyhtiöön uudet parvekelasit. Palveluhenkinen henkilöstömme toteuttaa asennustyön aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Lasitettu parveke sopii moneen käyttöön

Parvekelasitus lisää parvekkeen viihtyvyyttä ja toimivuutta monin eri tavoin. Hyvin lasitettu parveke on osa nykyaikaista kerrostaloasuntoa ja se on suojaisa, siisti sekä monikäyttöinen tila. Parvekkeella on kätevä kasvattaa esimerkiksi kukkia tai muita kasveja. Lasitus suojaa koko tilaa sateelta ja pölyltä. Lisäksi sen saa helposti auki, kun haluat tuulettaa kotisi. 


Käyttämämme korkealaatuinen lasitus toimii myös äänieristeenä kaupungin ja liikenteen melua vastaan. Näin saat tehtyä parvekkeestasi viihtyisän paikan nauttia kesäauringosta, viettää vapaa-aikaa tai säilyttää tavaraa turvallisesti. Myymme ja asennamme myös laadukkaat aurinkosuojaverhot parvekkeille. Lue lisää Queen-kaihtimista alapuolelta.

Terassikaihtimet

Parvekelasituksen hyödyt

  • Parvekkeesta tulee monikäyt­töisempi oles­ke­lutila
  • Lasitukset tekevät kokonai­suudesta suojaisan, siistin ja turval­lisen
  • Pöly, vesi, lumi ja melusaaste pysyvät tehok­kaasti loitolla
  • Lasien eristys karsii myös lämmitys­kustannuksia
  • Parvekelasitus lisää mukavuutensa lisäksi myös kiinteis­tön arvoa
Tiedustele parvekelasien hankinnasta

Queen-kaihtimet

Visor ®Queen -kaihdin kestää todella hyvin auringon paahdetta, pakkasta ja kosteutta. Kaihtimen voi myös kätevästi irrottaa kiinnikkeistään ja pestä vedellä! Kangasmallisto koostuu lukuisista kuoseista ja väreistä. Valittavanasi on läpinäkyvää, tiivistä tai jopa pimentävää kangasta.

Parvekekaihtimet

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.