Lasiterassit Avaimet käteen -palveluna

Rakennamme lasiterassit kokonaispakettina yli 20 vuoden kokemuksella toiveidesi mukaisesti ja ympäristöön sopiviksi

Suomen neljä vuodenaikaa asettavat tiettyjä haasteita terassin hyödyntämiselle. Ammattilaisen toteuttaman lasiterassin ansiosta voit nauttia terassistasi sateisella ja koleallakin kelillä. Terassilasit suojaavat terassiasi myös syksyn lehdiltä ja talven lumipyryiltä. Lasiterassi kerää aurinkoisella säällä mukavasti lämpöä, joten voit nautiskella ensimmäisistä kevään aurinkoisistä keleistä terassiltasi käsin.

Lasitettu terassi on kuin olohuone ulkona. Mikä parasta, kesäisin sinun ei tarvitse huitoa hyttysiä ja muita ötököitä pois. Lasiterassi ei ole pelkästään ulkonäöllisesti ja käytännön kannalta hyvä sijoitus, lasien eristysvaikutus auttaa säästämään lämmityskustannuksissa. Ammattitaitoisesti toteutettu lasiterassi myös nostaa talon arvoa.

Hankkimalla lasiterassipalvelumme, sinulle se on huoleton ratkaisu. Me autamme tarvittavissa lupa-asioissa, hoidamme tarvittaessa valvontatyöt ja toteutamme terassin perustukset, lasiseinät sekä lasikatot. Runko valmistetaan alumiinista, joka kestää Suomen säässä ja on erittäin helppohoitoinen materiaali.

Kauttamme myös laadukkaat aurinko­suoja­verhot!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Keski-Suomen Terassilasitus Rahoitus