Lasiterassit avaimet käteen -palveluna – Tikkakoski, Jyväskylä, Keski-Suomi

Pyydä tarjous terassilasituksesta

Rakennamme lasiterassit avaimet käteen -palveluna Jyväskylän ja muun Keski-Suomen alueen asiakkaille. Toteutamme projektit alusta loppuun 20 vuoden kokemuksella ja parhaita materiaaleja käyttäen. Suunnittelemme ja toteutamme jokaisen projektin taloon sopivaksi kokonaisuudeksi, joka lisää kotiisi arvoa ja parantaa elämänlaatua. 


Ota Keski-Suomen Terassilasitukseen yhteyttä ja pyydä tarjous uudesta upeasta lasiterassista. Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin ja tarjouspyyntöihin nopeasti ja saavumme tarkastuskäynnille tilauksesta. Suunnitellaan yhdessä tarpeitasi vastaava lasitettu terassi.

Lasitettu terassi suojaa sateelta

Lasiset terassit joutuvat Suomen ilmastossa kestämään paljon sateisista keleistä raskaisiin lumikuormiin. Terassit on suunniteltava ja rakennettava kestämään muun muassa koleita kelejä, kosteutta ja sadetta sekä syksyn viimaa ja lehtiä. Kevään ja kesän koittaessa lasitettu terassi on mieluisa paikka nauttia auringon lämmöstä. 


Hyvin suunniteltu lasiterassi on kuin toinen olohuone. Se on miellyttävä paikka viettää vapaa-aikaa ja nauttia elämästä. Sisustamalla terassin oman makusi mukaan saat loihdittua siitä viihtyisän vapaa-ajan paikan, johon on ilo tuoda vieraita nauttimaan illallista tai raikasta kesäjuomaa.

Lasiterassi säästää rahaa

Tiiviisti asennettu lasiterassi ei ole pelkästään elämänlaatua parantava lisä kotiisi. Se säästää myös rahaa lämmityskustannuksissa, kun lämpö ei pääse karkaamaan sisätiloista ulos. Toteutamme kestävät ja kauniit lasiterassit mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. 


Avaimet käteen -palveluna toimitettu lasiterassi on tyylikäs lisä taloon kuin taloon ja se lisää kotisi arvoa. Pääset nauttimaan ulkoilmasta terassin suojassa ja saat samalla kohennettua kotisi ulkonäköä. Miksi et siis hankkisi kotiisi uutta lasiterassia heti? Kauttamme saat tilattua myös laadukkaat aurinkosuojaverhot terassin suojaksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää lasiterassin rakentamisesta ja oheistuotteista!

Yhteystiedot

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.